Carmen Iohannis a intrat sub lupa Iuliei Albu! Iata ce spune despre tinuta pe care Prima Doamna a purtat-o la Paris: „Poate stimabila binevoieste sa-si angajeze un stilist care …”

Carmen Iohannis a intrat sub lupa Iuliei Albu! Iata ce spune despre tinuta pe care Prima Doamna a purtat-o la Paris: „Poate stimabila binevoieste sa-si angajeze un stilist care  …”
Carmen Iohannis a intrat sub lupa Iuliei Albu! Iata ce spune despre tinuta pe care Prima Doamna a purtat-o la Paris: "Poate stimabila binevoieste sa-si angajeze un stilist care ..."

Carmen Iohannis a intrat sub lupa Iuliei Albu! Iata ce spune despre tinuta pe care Prima Doamna a purtat-o la Paris: „Poate stimabila binevoieste sa-si angajeze un stilist care …”

Recent, Klaus si Carmen Iohannis au participat in cadrul unei vizite oficiale care a avut loc la Paris. Asa cum era de asteptat, sotia Presedintelui Romaniei a devenit treptat oglinda sotului sau, iar aspectul sau contribuie la popularitatea acestuia.

Pentru vizita oficiala care a avut loc la Paris, Prima Doamna a iesit din tipare, dupa ce s-a afisat cu un palton de culoare  bleu ciel. Tinuta abordata de Carmen Iohannis a fost comentata in detaliu de catre Iulia Albu.

„Carmen Iohannis marchează o nouă apariție „de senzație” la o ceremonie din Paris. Firește că toată lumea era îmbrăcată fie în negru, fie în albastru închis, însă Carmen Iohannis a preferat să se afișeze în bleu ciel.

Nu că asta ar fi o problemă, fiind de notorietate gafele vestimentare ale soției Președintelui. Exact! Eeexaaact: în România nu există instituția Primei Doamne.

Perseverența este însă de departe principala calitate a doamnei Iohannis, astfel încât ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo. Asta, firește, dacă nu cumva între timp, stimabila binevoiește să-și angajeze un stilist care să poată face lucrurile diferit. Nota -49,69″, a scris Iulia Albu pe blogul sau.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X