Carmen Harra spune adio GHICITULUI! Uite cum si-a propus sa RUPA industria din Romania. Incredibil ce vrea sa faca la 64 de ani!

Clarvazatoarea Carmen Harra revine in muzica, dupa o pauza lunga de 17 ani!

In perioada tineretii sale, aceasta se bucura de un real succes cu formatia Trio Express. Oare va fi la fel si in prezent?

„Behind the Closed Doors”, noul album semnat Carmen Harra, va fi lansat la o casa de discuri din România, la inceputul lunii octombrie, scrie Stirescu.

„Practic, «Behind the Closed Doors» este o culegere de cântece care ne fac să descoperim karma de zi cu zi, ajutându-ne să ne învingem momentele de cumpără și dezordine, decodificându-se existența și viitorul.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Sunt melodii cântate în română, engleză și spaniolă, care readuc speranța și optimismul ori care ne reamintesc că la orice vârstă poate apărea un nou început”, a declarat Octavian Ursulescu, cel ce se ocupa de productia albumului.

„Este un album de terapie spirituală universală prin intermediul muzicii, adevărate lecții de viață pentru stările sufletești”, spune Carmen Harra, citeaza sursa mai sus mentionata.