Carmen Harra, cea mai cunoscută clarvăzătoare a României, a trecut prin momente halucinante atunci când uraganul Dorian a făcut ravagii în calea sa.

Săptămâna aceasta, uraganul Dorian a străbătut coasta din estul statului american Florida, unde a adus ploi torențiale și vânt puternic. Furtuna tropicală a străbătut zona de est a statului american, iar locuitorii acelei zone s-au speriat îngrozitor, printre ei se numără și Carmen Harra. Femeia a povestit în detalii momentele cumplite prin care a trecut.

„A trecut deja, acum două zile. Am fost foarte norocoși, uraganul nu ne-a lovit din plin, așa cum a făcut în Bahamas. Am mare suferință de oamenii de acolo. În orice caz, la noi a fost doar mare inundație. Casa mea a fost înconjurată de apă, dar vântul nu a fost puternic, apa nu a intrat în casă, deci am fost foarte norocoși. Apa începe să se retragă. Suntem într-o situație foarte pozitivă, chiar dacă ne-am speriat foarte rău. Putea să fie catastrofal”, a spus Carmen Harra, în emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.