Carmen Hara arunca bomba! Clarvazatoarea Romaniei anunta schimbari radicale pentru anul 2020.

In ciuda faptului ca nu cunoaste detalii despre celebrele cupluri din Romania, aceasta sustine ca este nevoie de schimbari importante pentru o stare de armonie.

Anul 2020 este dominat de cifra 4

“Nu cunosc prea mult viața cuplurilor din România la ora asta și nu îmi dau seamă exact cine ar putea face în momentul asta o căsătorie, ca să anticipez care vor fi căsătoriile celebre ale anului 2020!

Anul 2020 este dominat de cifra 4, cifră care determină lumea fizică, cele 4 elemente ale creației, cifra 4 înseamnă bani, balanță, stabilitate, este un element karmic și vor fi multe mutații din punct de vedere material în 2020. Cifra 2 înseamnă și pace, înțelegere, armonie, anul asta ar trebui să aducă bine din multe puncte de vedere.

La începutul anului vor continua anumite schimbări

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Dar până să ajungem acolo cred că la începutul anului vor continua anumite schimbări necesare pentru a ajunge la o stare de balanță și de armonie”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro.

Mai mult decat atat, Carmen Harra a precizat ca anul 2020 va fi mult mai bun fata de cel lasat in urma.

Anul 2020 este per total un an mult mai balansat

“Cred că ne îndreptăm foarte repede spre un an mult mai bun decât cel pe care îl lăsăm în urmă, deci anul 2020 este per total un an mult mai balansat și mai echilibrat și aduce din punctul de vedere material o stare de echilibru, chiar dacă vor fi zguduiri în market și probleme economice în lumea întreagă.

Pentru orice în lume există un motiv

Își au și astea rolul lor și e foarte important să vedem dincolo de ele, care este menirea lor. Pentru orice în lume există un motiv. Deci, dacă vedem dincolo de motiv, înțelegem semnificația care va guverna lumea viitoare!”, a mai spus Carmen Harra.