Carmen Harra a aruncat din nou bomba! Klaus Iohannis, Mircea Diaconu, Dan Barna și Viorica Dăncilă sunt cei mai importanți candidați la prezidențiale, iar Carmen Harra a dezvăluit cine va reuși să se impună în această cursă. 

Carmen Harra spune că vor avea loc schimbări importante pe scena politică din România: „Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, a declarat Harra pentru Wowbiz.ro.

În ceea ce privește noul președinte, Carmen Harra e de părere că președintele în exercițiu va reuși să câștige un nou mandat: „Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”.

Citește și:

În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, cântăreața spune că nu are șanse să ajungă președinte al României: „Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a declarat Harra pentru sursa citată.

Totodată, Carmen Harra spune că cel mai probabil, după un nou mandat al lui Iohannis, România va avea primul președinte femeie: „Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”.