}

Carmen de la Salciua il desfiinteaza pe Culita Sterp! Artista NU a avut mila: „Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime ca, cine stie?”

Carmen de la Salciua il desfiinteaza pe Culita Sterp! Artista NU a avut mila: „Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime ca, cine stie?”
Carmen de la Salciua il desfiinteaza pe Culita Sterp! Artista NU a avut mila: "Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime ca, cine stie?"

Carmen de la Salciua il desfiinteaza pe Culita Sterp! Artista NU a avut mila: „Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime ca, cine stie?”

Carmen de la Salciua revine in centrul atentiei si ofera dezvaluiri incredibile despre fostul sau sot! Rabufnirea artistei vine dupa ce actualul sau sot a acuzat-o ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al sau.

Chiar daca cei doi inca nu sunt despartiti in acte, Carmen de la Salciua a hotarat sa il faca praf pe Culita Sterp si, mai mult decatt atat, sa demonstreze ca afirmatiile lui sunt false, informeaza Wowbiz.

”El nu poate vorbi despre moralitatea mea. Nu de altceva, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ne salvăm relația. După scandalul de la Reșița (cel în care Culiță Sterp ar fi fost agresat pentru că s-ar fi încurcat cu o femeie, n. red.) eu am fost cea care, deși știam ce s-a întâmplat, am ieșit public și l-am apărat. Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia să devină cineva.

Am tras de el cât am putut să facă cursuri de canto, să îl ajut să facă o carieră. Nu voiam să ascult de nimeni care îmi spunea să merg doar eu la cântare, că lor nu le place de Culiță. Insistam, îl duceam peste tot. Știam că m-a înșelat, dar am trecut peste, încercam să fac în așa fel încât relația să meargă, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni când mi se spunea ceva rău de el”, a declarat Carmen, in exclusivitate, pentru Wowbiz.

In plus, simtindu-se tradata si batjocorita, Carmen de la Salciua a continuat sa ofere dezvaluiri pentru sursa mai sus mentionata: ”Când am văzut că relația noastră nu se mai poate repara, am decis să ne despărțim. Am fost înșelată cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar dacă sunt foarte puține care au recunoscut public că i-au fost amante.

Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea… Adică, nu pot să înțeleg cum poate fi așa… bărbat, cum poate să spună lucrurile astea despre mine, având în vedere că, timp de trei ani, a avut numai de câștigat de pe urma mea și i-am fost, totuși, soție. Adică, sincer, am impresia că în felul în care se comportă, tot el se descalifică”.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X