}

Carmen de la Sălciua este pe val. „Curge prin vene iubirea ta”, peste 1 milion de vizualizări pe Youtube / Video

Carmen de la Sălciua  este pe val. „Curge prin vene iubirea ta”, peste 1 milion de vizualizări pe Youtube / Video
Carmen de la Sălciua este pe val. "Curge prin vene iubirea ta", peste 1 milion de vizualizări pe Youtube / Video
Autor:

Carmen de la Sălciua a reușit în două zile de la debut să cucerească publicul din România cu clipul piesei „Curge prin vene iubirea ta”, ce a adunat peste 1 milion de vizualizări pe canalul de Youtube, depășind cu mult melodiile unor artiști celebri de la noi.

Piesa „Curge prin vene iubirea ta” a acumulat în doar 2 zile de la lansare, 1.482.796 de vizionări de vizualizări  și este în continuă creștere, fiind distribuită zilnic de fanii artistei pe rețelele de socializare.

Întrebată ce părere are despre parcursul surprinzator al melodiei, Carmen a declarat că se bucură că piesa ei a ajuns la inimile fanilor săi și le mulțumește pentru asta: „Nu există bucurie mai mare decât să vezi că piesa pe care o lansezi place, că oamenii o cauă, o ascultă și se regăsesc în ea. Practic, pentru sentimentul ăsta merg mai departe și vă mulțumesc. Am cei mai tari fani. Vă iubesc din toată inima mea! Fără VOI nu aș fi ajuns aici”, a spus interpreta, care recent a făcut declarații grave la adresa fostului soț, Culiță Sterp.

În încheiere, artista le-a urat fanilor sărbători luminate și fericite: „Succesul nu este greu de obținut, greutatea este să îl meriți!  Ați reușit să mă faceți să plâng! Lacrimi de fericire! Locul 1 e al vostru! Pentru voi e tot ce eu cânt, tot ce eu compun! ♥️♥️♥️♥️ Vă mulțumesc din suflet și vă doresc din inimă sărbători luminate și fericite”, a spus Carmen.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X