După ce a ieșit din spațiul public, în urma demisiei, fostul ministru de Interne reapare cu un mesaj de susținere pentru Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Carmen Dan arată că atacul din prezent asupra lui Arafat are conotații politice, la fel ca și cel îndreptat, mai demult, împotriva Jandarmeriei.

„A fost pusă în fața plutonului de execuție Jandarmeria Română, o instituție fundamentală într-un stat democratic, cum ne pretindem, discreditată, expusă manipulărilor grosolane, destabilizată funcțional!

Acum urmează IGSU!”, arată fostul ministru de Interne.

Citește și:

Carmen Dan consideră că toate aceste atacuri împotriva unor instituții fundamentale au legătură cu campania electorală, arată portalul www.magnanews.ro.

„Constat că, în practica obișnuită, pe fondul interesului electoral, se fabrică din nou teme care să stârnească emoție publică, oferind doritorilor de senzațional sânge, prin sacrificarea unor oameni care au făcut ceva pentru acest sistem!

Bine ar fi să existe cumpătare, bun simț în evaluare și încredere că organele judiciare își vor face treaba fără a le oferi înainte de decizia legală victime!”, a conchis Carmen Dan.