Carmen Bruma va ajunge in instanta! Motivul pentru care va face plangere penala: “Din respect pentru cei care ma urmaresc”

Carmen Bruma s-a hotarat sa depuna o plangere penala! Sotia lui Mircea Badea a anuntat pe pagina sa de socializare ca ca ajunge in instanta. Motivul? Imaginea sa a fost folosita fraudulos, potrivit spuselor sale, de catre niste site-uri care promit pierderea kilogramelor intr-un timp record.

„Toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la Stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care Statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!”, este mesajul transmis de Carmen Bruma.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Carmen Bruma este cunoscuta in Romania atat din postura de asistenta, cat si prezentatoare TV! Vedeta este intr-o relatie cu Mircea Badea, celebrul prezentator TV de la Antena3, si au impreuna un baietel, Vald.