Carmen Brumă S-A SUPĂRAT! Uite ce a făcut, chiar dacă abia a născut!

Carmen Brumă S-A SUPĂRAT! Uite ce a făcut, chiar dacă abia a născut!
Carmen Brumă S-A SUPĂRAT! Uite ce a făcut, chiar dacă abia a născut!

Carmen Brumă a fost invitată, astăzi, la emisiunea „Rai da’ buni”, de pe Antena Stars. Înainte de a începe emisiunea, Carmen Brumă s-a fotografiat într-o rochie mulată, iar poza a fost publicată pe contul de Facebook.

UITE ce fotografie inedită a publicat Carmen Brumă cu băiețelul ei. Crezi că Mircea Badea știe? | FOTO

Carmen Brumă despre naștere: “A fost extraordinar de dureros, dar sunt vie!”. Iată ce a făcut Mircea Badea când și-a văzut copilul!

La scurt timp, mai multe persoane au comentat că ar avea burtă, iar modelul mulat al rochiei nu ar avantaja-o.

carmen bruma burta

Atât i-a trebuit lui Carmen Brumă! Imediat ce a ajuns acasă, vedeta s-a dezbrăcat și a pus pe ea o pereche de pantaloni scurți și o bustieră, iar apoi s-a fotografiat pentru a le arăta tuturor cât de bine arată.

„Pentru divele exigente de pe fb care mi-au semnalat în urma pozei anterioare că am burtă. Așa arăta abdomenul meu de lăuză acum 10 min”, a mai scris Carmen Brumă, plină de satisfacție.

carmen bruma 3

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • asta e la fel de dusa cu pluta ca si maimutza aia care o calareste !!! copilul ar trebui sa le fie luat, astia sint un pericol, sau cel putin sa i se faca copilului niste controale sa se vada gradul de retard mostenit.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X