INCREDIBIL cum arată Carmen Brumă, la nici două luni de la naștere | FOTO

INCREDIBIL cum arată Carmen Brumă, la nici două luni de la naștere | FOTO
INCREDIBIL cum arată Carmen Brumă, la nici două luni de la naștere | FOTO

Carmen Brumă a avut grijă ca în timpul sarcinii să mănânce sănătos și să facă și puțin sport, în limitele impuse de medic. Iar după naștere a menținut o dietă sănătoasă. Astfel, la o lună și jumătate de la nașterea primului ei copil, Carmen Brumă are o siluetă de invidiat!

Carmen Brumă și Mircea Badea au ales numele bebelușului lor. ÎȚI PLACE?

UITE ce fotografie inedită a publicat Carmen Brumă cu băiețelul ei. Crezi că Mircea Badea știe? | FOTO

Cum scapă Carmen Brumă de kilogramele în plus, după sarcină | FOTO INEDIT

Despre cele mai bune și mai sănătoase sfaturi care să le ajute pe femei să-și revină în formă după naștere va vorbi la emisiunea „Draga mea prietenă”, pe Kanal D.

carmen bruma

Vedete a spus că travaliul a fost lung și dureros și că Mircea Badea nu a asistat la naștere, pentru că, în opinia ei, acele momente necesită un maxim de intimitate. „E un moment emoționant după ce s-a terminat toată partea astea cu durerea. Mircea l-a văzut tot atunci, a intrat în sala de nașteri. Mi s-a părut, de la început, un copil frumos. Este un bebeluș foarte expresiv, drăguț și liniștit. Sunt încă puțin speriată și mă surprinde cu tot felul de sunete și pot spune că încă ne cunoaștem”.

„De fiecare dată când scot copilul afară fac și antrenament”, a mai spus Carmen Brumă.

În opinia ei, este foarte important ca mama să alăpteze. „Din fericire, eu pot să alăptez. Știu că se recomandă alăptarea până la 2 ani, dar mie mi se pare puțin exagerat”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X