Recent, Carmen Brumă a oferit dezvăluiri emoționante despre cea mai dragă ființă din viața ei! Vedeta a rupt tăcerea și a vorbit despre copilul ei și al vedetei de la Antena 3.

Vedeta a mers într-o vacanță la munte, alături de Mircea Badea și fiul lor, Vlăduț, și a constatat că s-a împrietenit cu zăpada și a glumit chiar, privind pasiunea lui pentru mașini, posibilitatea de a deveni pilot de curse.

„El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului”.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Vlăduț are o pasiune care o îngrijorează puțin pe vedetă: „E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plângea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumătate, mai are timp să se răzgândească”, a mai povestit Carmen Brumă pentru click.ro.