Carmen Bruma, asa cum nu ai mai vazut-o! Nu poti sa iti inchipui cum arata in trecut, pe vremea cand cantarea 90 de kilograme. 

In cadrul unui interviu acordat pentru Acces Direct, emisiune difuzata de Antena 1, Carmen Bruma a facut dezvaluiri incredibile despre perioada in care a ajuns la 90 de kilograme, din cauza unei depresii.

Sotia lui Mircea Badea a vorbit deschis despre perioada respectiva, ba chiar a declarat ca acele kilograme in plus au fost un lucru foarte bun pentru viata sa, potrivit Libertatea.

Am intrat într-o depresie

„Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie.

Am luat 30 şi ceva de kilograme.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi.

M-am înfometat

M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc”, a explicat Carmen Bruma.