Carmen Brumă și Mircea Badea au ales numele bebelușului lor. ÎȚI PLACE?

Carmen Brumă și Mircea Badea au ales numele bebelușului lor. ÎȚI PLACE?
Carmen Brumă și Mircea Badea au ales numele bebelușului lor. ÎȚI PLACE?

Carmen Brumă s-a externat astăzi, după aproape cinci zile petrecute în spital. Iubita lui Mircea Badea a precizat că motivul pentru care a ales să petreacă mai multe zile internată a fost legat de faptul că bebelușul a făcut icter, iar cuplul a considerat că este mai sigur să rămână în spital.

Astăzi, Carmen Brumă a dezvăluit și numele pe care micuțul l-a primit, însă, a recunoscut că este posibil ca acesta să mai fie schimbat, în momentul în care vor elibera certificatul de naștere. Această procedură se poate realiza în termen de 15 zile de la nașterea copilului.

Carmen Brumă a mai spus că are emoții mari pentru prima noapte pe care o va petrece acasă, cu bebelușul, iar despre sprijinul pe care-l va avea de la Mircea Badea, prezentatoarea TV a spus că acesta „s-a oferit” să o ajute.

Am stat mai mult în spital, din cauza că Vasilică 2014 a făcut un soi de icter, dar nu e nimic neobişnuit, e ceva tipic copiilor. În al doilea rând, am stat pentru că am vrut să învăţ să îl îngrijesc, cum să-i fac baie, cum să-l alăptez (…)

Seamănă cu taică-su, toată lumea a spus asta, iar de la mine are grupa sanguină. I-am ales şi un nou nume, Vlad Badea Brumă. Am avut nevoie să completăm un certificat constatator în maternitate, şi a trebuit să renunţăm la Vasilică 2014. Ulterior, când vom completa şi certificatul de naştere, numele va mai putea suferi modificări. Este un copil foarte înţelegător şi tolerant (…)

Nu plânge fără un motiv serios, nu este isteric. Când am încercat să îi schimb scutecul, nu a schiţat niciun sunet, chiar dacă a durat 10 minute, în loc de 1 minut, cât ar fi fost, în mod normal, dacă s-ar fi ocupat asistenta de asta. Mă bazez pe sprijinul mamei mele şi chiar şi Micea s-a oferit să mă ajute. Am emoţii şi sper să supravieţuim după prima noapte, a mai spus Carmen Brumă, vizibil emoționată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X