evzmonden.ro Web analytics

Carla’s Dreams, prima DECLARATIE despre DIVORT: “Suferinta din DRAGOSTE este cea mai …”

Carla’s Dreams, prima DECLARATIE despre DIVORT: “Suferinta din DRAGOSTE este cea mai …”
Carla's Dreams, prima DECLARATIE despre DIVORT: "Suferinta din DRAGOSTE este cea mai ..."

Dupa ce presa din Rusia a deconspirat identitatea indragitului cantaret, in persoana cantaretului Andrei Tarua, in Romania a aprut informatia ca sotia acestuia a intentat divort in urma cu patru ani, insa si-a retras cererea cateva saptamani mai tarziu.

Dar, din pacate, inevitabilul s-a produs. Andrei Tarus si Nelea Motricala s-au despartit dupa sapte ani de relatie, in mare discretie, la Judecatoria Chisinau. Cei doi nu s-au prezentat la instanta, ci au trimis avocatii. La data respectiva, instanta a admis cererea de desfacere a casatoriei, eliberandu-le un certificat de divort.

“Suferinta din dragoste e cea mai placuta suferinta. Si le urez tuturor sa o simta cat mai des, in orice circumstanta. E una dintre aromele cele mai rare si cele mai placute in timpul asta scurt cat suntem aici. Iubita o iubesti, prietenul il prietenesti”, a declarat artistul, potrivit B1.RO.

Andrei si Nela și-au jurat iubire vesnica pe 25 august 2010, in sectorul Rascani, municipiul Chisinau. In urma casatoriei a rezultat un copil care a ramas in grija mamei, potrivit wowbiz.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Unele cauta alt tarus…
    Ar fi bine sa fiti atenti si la persoana de langa dvs., mai ales daca sunt incinse si au calduri… E ca o boala…. intrebati-le !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X