Repatrierea și transportul persoanelor care au decedat pe teritoriul altui stat trebuie să respecte o serie de reglementări naționale și internaționale destul de stricte. Acesta trebuie de fapt să țină seama atât de legislația țării pe teritoriul căreia s-a produs decesul, cât și de legislațiile specifice tuturor țărilor pe care le tranzitează. Tocmai de a ceea decizia de a apela la o firmă specializată în transport decedati Anglia pentru repatrierea unui decedat în această țară poate simplifica foarte mult lucrurile.

Situația se poate complica și mai mult atunci când decesul nu a survenit pe cale naturală, ci ca urmare a unui accident de muncă, a unei crime sau a altui act de violență. În astfel de cazuri, pentru a putea efectua transprtul va trebui așteptat rezultatul autopsiei și anchetelor. Sunt cazuri în care demersul poate dura și câteva luni, timp în care mortul trebuie ținut în condiții speciale de conservare, deloc ieftine.

Citește și: Conflict în casa regală. Ce vrea să facă Meghan Markle

Pentru a vă ajuta să faceți față acestei situații, firma de Repatriere-Romania.ro – Funebri Santa Maria oferă servicii de transport funerar internațional din Anglia, Italia, Spania, Franța, Germania, Austira, Olanda, Belgia, Grecia, Suedia etc. Acest gen de servicii funerare sunt prestate atât pentru persoane juridice, inclusiv multinaționale, cât și pentru persoane fizice.  Angajații acestei companii cunosc în detaliu toate procedurile necesare pentru întocmirea documentelor necesare repatrierii și pentru efectuarea cât mai rapidă a transportului.

Pentru a începe procesul de repatriere a decedatului este nevoie de realizarea unui dosar de repatriere și de stângerea unor documente indispensabile, printre care cele mai importante sunt certificatul de deces multilingv și pașaportul mortuar. O bună parte dintre documentele necesare pentru efectuarea transportului trebuie să fie întocmite de către autoritățile din orașul în care a avut loc decesul.

Citește și:

De ce să apelați la servciile Repatriere-romania.ro pentru transport decedați Anglia?

Prin experiența acumulată prin organizarea a sute de astfel de demersuri, firma Funebri Santa Maria este cea mai potrivită alegere pentru organizarea transportului de acest tip. Aprecierile și recomandările venite din partea celor care au beneficiat de serviciile contractate sunt poate cea mai bună recomandare.

Iată care sunt cele mai importante avantaje puse la dispoziția clienților de către companie:

  • Transportul poate fi organizat atât pentru pentru persoane fizice, cât ți pentru firme multinaționale.
  • Comapania dispune de puncte de lucru atât în România, la București, Focșani, Ploiești, cât și localități din Anglia.
  • Firma asigura și întocmirea întregii documentatii necesare repatrierii și obținerii tuturor actelor necesare pentru întocmirea unui pașaport mortuar, ce permite transportul liber international.
  • Compania dispune de toată logistica necesatră pentru derularea în condiții de maximă siguranță a întregului demers, de autoutilitare specializate, de șoferi experimentați, de un magazin de achiziție a coșciugelor speciale etc.

Citește și:

Transportul pe cale rutieră, este cea mai economică și mai avantajoasă variantă. Prețul final va fi în funcție de numarul de kilometri, de cheltuielile pentru obținerea documentelor, manipularea și depozitarea decedatului la camera frigorifică. În cazul în care există o asigurare de viață, ce are prevăzută și această clauză, cheltuielie pot fi acoperite de către aceasta.

Serviciul funerar Funebri Santa Maria oferă o gamă completă de servicii de repatriere decedați din toate țările Europei și Regatului Unit. Fie că sunteți companie, fie persoană fizică, sunând la numerele de telefon afișate în site puteți obține toate informațiile necesare pentru a începe demersul. Dacă alegeți să colaborați cu o astfel de firmă procesul va fi mult mai rapid, deoarece persoanalul de aici se va ocupa de obținerea documentelor necesare repatrierii, de întocmirea dosarului pentru efectuatea transportului, de organizarea preluării de la morgă și de efectuarea aducerii în țară.

Apelând la  serviciile internaționale oferite de această companie veți beneficia rapid  de toate informațiile de care aveți nevoie, de servicii de cea mai bună calitate și de organizarea unui transport fără probleme.

Serviciile sunt garantate prin respectarea tuturor legilor internațional și prin folosirea de  autoutilitare standard, certificate în acest sens. Întreg demersul și realizarea transportului decedatului sunt  făcute întotdeauna respectând legislația țarii în care are loc decesul, precum și legislația țarilor care sunt tranzitate în cursul transportului de repatriere a decedatului. Transportul va ține seama obligatoriu și de toate normele de igienă și de conservare necesare efectuării repatrierii.

Compania de pompe funebre își dorește, de fiecare dată, să furnizeze servicii de repatriere decedați la cele mai înalte standarde internaționale și la cele mai competitive prețuri. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de repatrieri internaționale din Anglia, compania a ajutat sute de familii să-i aducă în țară pe cei dragi în țara.

 

Cea mai simpla metoda pentru a beneficia de serviciile funerare oferite de companie este sa contactati telefonic un reprezentant al companiei. Acesta se va ocupa cu maximum de seriozitate si profesionalism de tot ce este necesar pentru efectuarea tansportului.

Serviciile funerare complete pe care compania le ofera au rolul de a va ajuta să obțineți cât mai rapid documentele necesare și de a-l aduce cît mai urgent în țara pe membrul decedat al familiei. Oricât de complicată ar fi situația, oricare ar fi condițiile survenirii decesului, demersul poate decurge mult mai simplu apelând la această firmă specializată. Pentru mai multe detalii accesați site-ul Repatriere-romania.ro!