Care «prieteni» te vor insela in viata, in functie de luna in care s-au nascut

Care «prieteni» te vor insela in viata, in functie de luna in care s-au nascut
Care «prieteni» te vor insela in viata, in functie de luna in care s-au nascut

Astrologia si numerologie iti pot descifra inca de acum care sunt inclinatiile tale, cat de mult te implici intr-o situatie, care sunt sansele reusitei tale, care sunt calitatile si defectele tale si ce iti prezice viitorul. Asa ca, ar fi o idee buna sa vedem ce spun aceste lucruri despre oamenii care trebuie sa te feresti, in functie de luna in care s-au nascut

Afla care prieteni te vor trada in viata in functie de luna in care s-au nascut:

Ianuarie. Cei nascuti in luna ianuarie sunt persoane sensibile, devotate. Ofera foarte multe dovezi de afectiune, dar stiu sa iti scoata artileria grea atunci cand este in interesul lor. Cei nascuti in aceasta luna sunt devotati atata timp cat le servesti la ceva, cand nu mai au nevoie nu ezita in a te trada.

Februarie. Cei nascuti in luna februarie sunt persoane foarte entuziaste, pozitive, stabile si loiale. Vor merge alaturi de tine pana in panzele albe si te vor sustine in orice situatie fara sa astepte ceva in schimb. Dau dovada de buni prieteni, camarazi, parinti.

Martie. Cei nascuti in aceasta luna sunt niste parinti exceptionali, insa in perioada adolescentei, chiar inainte de pasul cel mare, al casatoriei, a devenirii parinte, cei nascuti in aceasta luna, dau dovada de foarte mult egoism si tocmai de aceea pierd foarte multe prietenii.

Aprilie. Cei nascuti in aceasta luna dau dovada de foarte multa falsitate. Mai mereu au doua fete si aleg in interesul lor pe care sa o foloseasca. Totusi atunci cand se ataseaza emotional de o persoana, acestia pot fi cei mai buni prieteni.

Mai. Mai este luna prieteniei, cei nascuti in aceasta luna dau dovada de foarte multa loialitate si dragoste pentru cei din jur. Isi fac foarte usor prieteni si si-ar da viata pentru ei daca ar fi nevoie. Totusi tocmai pentru dragostea asta mare pentru prieteni, in relatii are foarte mari probleme.

Iunie. Prietenie?! Ce inseamna asta nu vor sti niciodata cei nascuti in luna iunie, ei sunt foarte fideli intr-o relatie, insa pentru o fusta isi indeparteaza toti prietenii.

Iulie. Cei nascuti in luna iulie sunt numiti des sufletul petrecerii. Iubesc petrecerile, iubesc sa iasa cu prietenii, le plac aventurile de-o noapte si nu sunt foarte loiali prietenilor si partenerilor de viata. Totusi la betie tind sa o dea in bara uneori si sa incurce capra cu varza.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X