Care este cel mai vizualizat clip muzical de pe YouTube care a SPULBERAT melodia „Gangnam Style”

Care este cel mai vizualizat clip muzical de pe YouTube care a SPULBERAT melodia „Gangnam Style”
Care este cel mai vizualizat clip muzical de pe YouTube care a SPULBERAT melodia "Gangnam Style"
Autor:

Care este cel mai vizualizat clip muzical de pe YouTube care a SPULBERAT melodia „Gangnam Style”

Melodia ”Gangnam Style” a sud-coreeanului Psy a fost spulberat de pe YouTube în faţa videoclipului piesei „Despacito” cântată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, care a depăşit 4.470 de miliarde de vizualizări.

Megahitul sud-coreean a fost cel mai vizionat videoclip de pe canalul Youtube, timp de cinci ani. Videoclipul a devenit atât de popular încât platforma a fost nevoit să rescrie codul, după ce a ajuns la 2.147 miliarde de vizualizări.

Videoclipul piesei „Despacito” cântată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a depășit cu mult melodia „Gangnam Style”, cea care a fost lider al clasamentului. Piesa care îi face pe oameni să danseze este  deja pe prima poziţie în Topul 10 al celor mai vizualizate clipuri muzicale de pe platforma online Youtube, potrivit Variety.

Topul 10 al celor mai vizionate clipuri muzicale, „Despacito” a adunat 4,4 miliarde de vizualizări, imediat după această piesă este Ed Sheeran, cu „Shape of You (Official Video)”, cu 2,8 miliarde de vizualizări, iar J Balvin şi Willy William, cu „Mi Gente (Official Video)”, ocupă locul al treilea, cu 1,3 miliarde de vizualizări.

Iar în ceea ce priveşte topul 10 al celor mai virale clipuri pe YouTube în 2017 este condus de „Until We Will Become Dust” (Oyster Masked | The Mask Singer 2), cu 181 de milioane de vizualizări, podiumul fiind completat de „Shape Of You | Kyle Hanagami Choreography” (Ed Sheeran), cu 118 milioane de vizualizări, respectiv „Ping Pong Trick Shots 3 | Dude Perfect”, cu 93 de milioane de vizualizări.

Topul 10 este completat, în ordine, de Darci Lynne „12-Year-Old Singing Ventriloquist Gets Golden Buzzer – America’s Got Talent 2017”; Ed Sheeran – „Carpool Karaoke”; Lady Gaga – „Full Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show | NFL”; „Inauguration Day” – „A Bad Lip Reading of Donald Trump’s Inauguration”; „Bill Wurtz’s history of the entire world, i guess”; „In a Heartbeat – Animated Short Film”; „Children interrupt BBC News interview – BBC News”.

În ceea ce priveşte Topul 10 al celor mai vizionate clipuri muzicale, „Despacito” a adunat 4,4 miliarde de vizualizări, imediat după această piesă este Ed Sheeran, cu „Shape of You (Official Video)”, cu 2,8 miliarde de vizualizări, iar J Balvin şi Willy William, cu „Mi Gente (Official Video)”, ocupă locul al treilea, cu 1,3 miliarde de vizualizări.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Cea mai SEXY vedetă din România, apariție INCENDIARĂ. Uite ce ascunde sub frunze / FOTO

O vedetă de televiziune, ÎN LACRIMI după moartea Regelui Mihai! Mesajul emoţionant te fac să ai lacrimi în ochi

WOW! Abia o mai recunoști! Ionela Prodan, SCHIMBARE RADICALĂ! ADEVĂRUL Ddespre TRANSFORMAREA ULUITOARE a cântăreței

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X