Care este cel mai MARE PĂCAT pe care o FEMEIE îl poate face în PAT? Un preot spune ADEVĂRUL pentru PRIMA DATĂ

Care este cel mai MARE PĂCAT pe care o FEMEIE îl poate face în PAT? Un preot spune ADEVĂRUL pentru PRIMA DATĂ
Care este cel mai MARE PĂCAT pe care o FEMEIE îl poate face în PAT? Un preot spune ADEVĂRUL pentru PRIMA DATĂ

Un preot cunoscut în SUA pe nume John Hagee a dezvăluit tuturor care este cel mai mare păcat pe care o femeie îl poate face în timpul amorului.

Acesta este de părere că cel mai mare păcat pe care o femeie îl poate face în pat este să rostească numele lui Dumnezeu.

El crede că atunci când se află în aşternuturi alături de persoana iubită, o femeie nu ar trebui să rostească numele lui Dumnezeu sub nicio formă.

Preotul consideră că un astfel de comportament este, de fapt, o blasfemie. Mai mult decât atât, preotul este de părere că o astfel de faptă ar trebui pedepsită cu închisoarea.
„Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta”.

„Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rosteşte în timpul sexului”, a declarat preotul, conform evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

6 Comentarii

  • Un idiot frustrat. Dumnezeu = creeatie. Orice prunc se naste din harul si voia lui Dumnezeu. Un prunc nu se poate face in eprubeta ci in pat. Sexul e facut in primul rand pentru procreere. Pentru asta e placerea sexuala proiectata de Dumnezeu. Acest preot este un imbecil . Si toti cei ce gandesc ca el. Sa ne fereasca Dumnezeu ca astfel de oligofreni sa capete putere iar noi oamenii liberi sa ajungem la mana lor. Si apropo religia credinta si spiritualitatea e ceva intim personal si optional. Ce legatura are inchisoarea si pedeapsa cu dreptul fundamental al omului de a avea libertatea religioasa si spirituala.? Multi nebuni periculosi exista in libertate pe lumea asta Doamne si culmea se mai bucura si de rating si audienta!

  • Si doar femeia e culpabila daca scapa o asemenea exclamatie? Dar un barbat? Si de ce preotul cel tampit ameninta cu inchisoarea? De ce nu spune pe fata ca i-ar arde pe rug si ar reinfiinta inchizitia? Bag seama ca si clerul de pretutindeni, indiferent de cult are cretinii sai, care, din pacate, se inmultesc pe zi ce trece. Iar acestor idioti care s-au consacrat sacerdotiului le-as adresa urmatoarea intrebare: pe cati din cei care au luat Numele lui Dumnezeu in desert i-a traznit un fulger, chiar in acea clipa? Atunci voi de ce vorbiti prostii? Oare v-ar conveni sa fiti voi aceia condamnati cu inchisoarea pentru incitare la violenta si prostie?

  • Un adevarat habotnic . Dumnezeu a zis :- Inmultiti-va . Iar Evei i-a deschis pantecele ptr a face prunci , asa ca nu vad legatura intre sex si numele Domnului . In fine …de la acesti preoti …pastori …ma astept la orice …inclusiv la sinucideri in grup sau crime .

  • Bei astia de pe forum, mai cititi odata articolul s-au rugati pe cineva sa va explice, tipul s-a referit la faptul ca striga la dumnezeu in timpul actului, nu a spus ca a face sex este un pacat, nu exista porn in care una este gangbang si sa nu strige la dumnezeu, un sfat pentru Tipicara mai bine striga numele lu ala care ti-o trage, e mai sexi si nu se supara nimeni, nici macar parintele.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X