Care e cel mai grozav număr pentru mașina ta? Numerologul Mihai Voropchievici a declarat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, că posesorii de mașini trebuie să își aleagă cu grijă numărul de pe plăcuța de înmatriculare.

„Putem să facem şi greşeala asta, să dăm datele noastre de naştere la numărul maşinii (…). Dacă ştiţi cifra dvs de destin, nu puneţi alt număr, ci o paritate a lui. Dar dacă tu ai 1, pui 1. Aşadar, puneţi numărul maşinii în funcţie de numărul de destin, dacă vreţi ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru”, a spus Voropchievici.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

Iată, mai jos, ce influenţă poate avea numărul pe care alegeţi să-l puneţi la maşină, potrivit numerologului:

1 – Are spirit de conducător, va fi în permanenţă nr 1, dar nu vă jucaţi cu viteza!

2 – Dacă ai 2 cifra de destin, nu-ţi lua nr. 2. Acesta e pentru cei mai agresivi, care vor să devină mai calmi. Dacă ai 1 cifră de destin, poţi să iei nr. 2 la maşină.

3 – Sunt cei iuţi, ageri. Maşina lor trebuie să iasă un pic în evidenţă, ori la colorit, ori la muzică dată la maxim, ori agresivitatea şoferului.  

4 – E spiritul celui tipicar, meticulos, zgârcit. Cifra 4 la maşină predispune la accidente.

5 – E maşina celui care se adaptează, trăieşte pas cu pas, e dichisit. Cei cu 5 nu ţin maşina mai mult de cinci ani, schimbă maşina şi sunt maşini de firmă.

6 – E cel mai benefic număr pentru maşinile pe persoană fizică, juridică, pentru şcoli, grădiniţe, Salvare, Poliţie, transport în comun.

7 – E numărul celui care nu suportă şoferii agresivi.

8 – E maşina oamenilor bogaţi. Nu se urcă un fricos într-o maşină care are la număr cifra 8.

9 – E cea mai grozavă maşină pentru firmă, societăţi, ONG-uri, pentru că 9 este al altruistului. E o maşină cu viaţă lungă şi pentru drumuri lungi.

Pentru cei care nu știu încă, cifra destinului se calculează astfel. Se adună toate cifrele din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre – 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 13.04.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.