Șocant! Altceva nu se poate spune în acest moment. Așa ceva este de domeniul teribilului.

Una dintre colegele de clasă ale fetei a văzut, azi-noapte, cum contul de WattsApp al Luizei a devenit activ.

Azi dimineață, fata a alertat imediat familia Luizei. Le-a spus ce-a văzut. Practic, acesta este un cont al clasei, unde sunt înscriși elevii. Deodată, povestește eleva care a dat alarma, contul Luizei a devenit activ.

Asta s-a întâmplat azi-noapte în jurul orei 0.56, conform portalului www.evz.ro.

Fata a spus că Luiza fusese activă pe acest cont până în data de 14 aprilie, ziua dispariției.

Citește și: Ale cui sunt amprentele găsite pe ușa casei Cristinei Țopescu

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…)

Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se.

Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a spus bunicul Luizei Melencu.

Între timp, potrivit sursei citate, colega Luizei a fost contactată de anchetatori, pentru a da mai multe amănunte. Ea a spus că a încercat să sune pe telefonul fetei dispărute, dar a intrat robotul telefonic.

Până în acest moment nu există nicio informația referitoare la telefonul fetei dispărute, dacă a fost sau nu găsit de anchetatori.