Un cantaret celebru a fost pus in acuzare pentru vatamare corporala! Starul rock a ajuns in arest dupa ce a a lovit cu pumnul un paznic. 

Supărat că nu a fost lăsat să intre la o petrecere în seara de Revelion, care se ținea într-un hotel luxos din Florida, starul rock britanic Rod Stewart l-a lovit cu pumnul pe paznicul care supraveghea evenimentul.

Cântăreţul în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru hituri precum „Maggie May” sau „You wear it well”, şi familia sa se aflau la hotelul Breakers, din Palm Beach, atunci când li s-a refuzat accesul la o petrecere care avea loc în sala dedicată copiilor din luxoasa clădire, scrie Agerpres.

Rod Stewart l-a lovit pe paznicul care supraveghea evenimentul

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Potrivit unui raport al poliţiei din Palm Beach, Rod Stewart l-a lovit pe paznicul care supraveghea evenimentul în cutia toracică, după ce acesta nu a cedat insistenţelor fiului său.

A fost arestat pentru agresiune

Fostul solist de la Faces, cunoscut pentru vocea sa răguşită şi părul său blond, a fost arestat pentru agresiune, o infracţiune minoră care, în general, este pedepsită printr-o amendă.

Artistul urmează să apară în faţa unui tribunal din Palm Beach pe 5 februarie