Un cântăreț celebru a aflat că are CANCER după o răceală. AFLĂ dieta care îl ține în viață!

Un cântăreț celebru a aflat că are CANCER după o răceală. AFLĂ dieta care îl ține în viață!
Un cântăreț celebru a aflat că are CANCER după o răceală. AFLĂ dieta care îl ține în viață!

În urmă cu trei ani, Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a primit un diagnostic șocant: cancer pulmonar. Artistul a aflat despre această boală în urma unei răceli, la un control de rutină. Leo Iorga a recunoscut că, până la acel moment, dusese o viață cu mult alcool, tutun și nopți pierdute. Diagnosticul grav dat de medici l-a determinat să-și schimbe radical viața, iar artistul a dezvăluit și care este dieta sa zilnică.

leo iorga 2

Eram răcit și am mers să fac o ecografie. Atunci am aflat ce am. Am descoperit o tumoare și un diabet asociat acestei probleme. Nici acum nu știu de la ce mi se trage. Medicii mi-au spus că e foarte posibil să nu aibă legătură cu fumatul. Țigările mi-au agravat, însă, starea, asta este clar. Înainte făceam petreceri până dimineața, mi-a fost destul de greu să renunț la alcool și tutun.

Îmi amintesc că fumam și câte cinci pachete, ce viață! Acum nu mai am voie alcool, dulciuri și nu mai consum grăsimi de niciun fel. Nu mai mănânc nici grătar, pentru că am auzit că e destul de toxic. Și așa nu eram eu un fan. M-am dat pe fructe, legume, lapte de capră sau oaie și curcan, pui și pește.

Nu voi putea spune niciodată că sunt vindecat, asta este o aberație. Oricum, pentru a spune că sunt bine, trebuie să treacă cinci ani, cei cinci ani critici. O dată la trei luni merg la analize și fac și RMN. Am făcut citostatice o dată la trei săptămâni, ultima cura chiar săptămâna trecută sau acum vreo zece zile, nici nu mai știu.

Fac toate astea pentru că există oricând riscul ca o celulă canceroasă să urce la creier și să fac metastază, așa că mai bine previn. Cancerul merge de jos în sus, iar eu, dacă am avut la plămân, următoarea ‘stație’ este la cap. Doamne fereștea mai declarat Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, pentru Cancan.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X