Cand trebui sa-ti asculti prietenele atunci cand iti critica iubitul

Cand trebui sa-ti asculti prietenele atunci cand iti critica iubitul
Cand trebui sa-ti asculti prietenele atunci cand iti critica iubitul

Cand vine vorba de iubitul unei prietene bune, femeile sunt foarte critice si teritoriale chiar, gasind motive – uneori intemeiate, alteori nu – sa il faca cu ou si cu otet. Dar cat de bine este ca o femeie sa-si asculta prietenele atunci cand ii critica partenerul?
Ar trebui sa asculti sfaturile prietenelor despre iubitul tau daca:

1. Nu poti fi tu insati in preajma lui
Daca atunci cand sunteti impreuna tu esti foarte tacuta, desi in alte momente esti un vulcan de cuvinte, si te simti incomod atunci cand el face glume proaste, inseamna ca este o problema in relatie. Asta nu inseamna ca el este un nemernic, dar se prea poate sa nu va potriviti, sa nu fie el potrivit pentru tine. Iar acest lucru va fi, cu siguranta, observat de prietenele tale care sunt obisnuite cu tine plina de viata, cu in rol de “Mutulica”.

2. Ai renuntat sa te mai duci la sala
Renuntatul la sala este doar un exemplu. Practic, este ceva in neregula cu relatia pe care o ai cu barbatul de langa tine atunci cand renunti la acele lucruri la care tineai foarte mult inainte. Poate tie nu ti se pare mare lucru ca nu te mai duci la sala si stai cu el in fata televizorului seara, iar prietenele bune iti vor atrage cu siguranta atentia ca aceasta renuntare o sa se reflecte negativ si asupra siluetei tale, si asupra relatiei.

Un barbat din cauza caruia renunti la obiceiurile tale preferate nu este potrivit tie, iar scuzele pe care ti le invoci tie insati ca sa accepti situatia nu vor prinde si la acea prietena buna care-ti poate deschide ochii asupra situatiei.

3. Nu mai ai nicio opinie proprie
Fie ca este vorba de politica, de situatia cainilor fara stapani de pe strazi, de problematica avortului, atunci cand tu nu mai poti vocifera niciun fel de opinie pentru ca el ti-o ia inainte si iti dicteaza practic parerea lui, atunci relatia de cuplu este problematica. T u poti prea bine sa-ti spui “Pana una alta nu conteaza pentru mine daca iese Antonescu presedinte sau nu!”, insa problema nu trebuie privita din perspectiva unei singure situatii, ci din prisma faptului ca tu nu mai poti avea niciun fel de pozitie proprie vizavi de anumite lucruri.

In astfel de cazuri care se materializeaza adesea la iesirile in oras, cu oamenii apropiati, o femeie va observa mereu raportul de influenta dintre prietena ei buna si iubitul acesteia. In astfel de situatii, este cazul sa pui piciorul in prag si sa-ti asumi si exprim parerile.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X