Delia a dezvăluit un secret bine ținut de colegul său de la Antena 1! Vedeta a făcut anunțul într-una dintre pauzele făcute pe platourile de filmăre pentru emisiunea iUmor.

După ce a aflat vestea de pe rețelele sociale că Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira, Delia nu s-a putut abține și le-a dezvăluit tuturor marele secret a celebrului actor.

Se pare că Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile Mirei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”.

„Cântăreața Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”, a spus Delia.

Citește și:

„Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories.

„Se întâmplă ceva acolo”, a reacționat Delia după ce a văzut filmarea cu Mira.

„Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira?”, a comentat Mihai Bendeac după ce au fost difuzate imaginile cu Mira care i-a declarat public dragostea ei.

„Păi, da, mă, dar fata asta ți-a declarat dragostea pe Instagram”, a continuat Delia.

Citește și:

„Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, a mai afirmat Mihai Bendeac.

La fiecare fotografie postată de Mira, Bendeac dă like, lucru observat și de colegii săi: „De ce hărțuiești fata pe Instagram dacă nu vă cunoașteți?”, a întrebat un reporter, iar Mihai Bendeac a glumit afirmând cu zâmbetul pe buze: „Las’, că-i place!”.

„Mira, a sosit momentul să îți tai ungiile de la picioare, să le vopsești în ce culoare vrei tu. Și să mergi către Bendeac, căci, iubirea nu are ungheră”, a spus artistul. „Hai că m-ai rezolvat”, i-a replicat Bendeac, potrivit Cancan.