}

Primul indiciu că Meghan Markle a NĂSCUT! „Îşi dorea să participe la evenimentul de la Amsterdam, însă…”

Primul indiciu că Meghan Markle a NĂSCUT! „Îşi dorea să participe la evenimentul de la Amsterdam, însă…”
Primul indiciu că Meghan Markle a NĂSCUT! „Îşi dorea să participe la evenimentul de la Amsterdam, însă...”
Autor:

Primul indiciu că Meghan Markle a NĂSCUT! Aceasta este întrebarea tuturor, dar din ultimul gestul făcut de Prinţul Harry se înțelege că frumoasa lui soție a născut sau va naște în cel mai scurt timp.

Palatul Kensington a amânat plecarea Prinţului Harry la Amsterdam pentru sâptămâna viitoarea pentru o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle a devenit deja mamă, ori va naşte în următoarele două zile.

Conform metro.co.uk, se pare că Harry a intrat deja într-un scurt concediu de paternitate pentru a fi alături de Meghan şi copilul lor. Presa britanică speculează că bebeluşul regal a venit deja pe lume, duminică sau luni, adică pe 28 sau 29 aprilie,

„Îşi dorea să participe la evenimentul de la Amsterdam, însă nu a putut confirma din cauza naşterii bebeluşui. Acum însă poate să participe liniştit”, a declarat surse regale.

Meghan Markle ar trebui să nască pe cale naturală, la Windsor, însă se zvonește că ea a adus deja pe lume copilul. Până în acest moment, familia regală nu a dat nicio declaraţie oficială privind starea fostei actriţe.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X