CAMPIONATUL EUROPEAN DIN 2016. Ce spune Stelian Tănase despre meciurile pierdute de TVR!

Stelian Tănase  Foto: Mediafax
CAMPIONATUL EUROPEAN DIN 2016. Ce spune Stelian Tănase despre meciurile pierdute de TVR!

Fapt fără precedent în istoria media din România. Televiziunea Română nu va transmite Campionatul European din 2016. Drepturile de televizare au fost achiziționate de Dolce Sport, televiziunea operatorului de cablu Telekom. Astfel, Dolce va transmite cele 51 de partide de la CE, iar 28 dintre acestea vor fi în exclusivitate. O altă televiziune, cu acoperire națională va cumpăra opțiunea „free to air”, pentru celelalte 23 de meciuri.

Așa cum era de așteptat, televiziunea națională nu a putut plătit 4,5 milioane de euro pentru a achiziționa drepturile de televizare ale Campionatului European din 2016.
Contactat de EVZ, Stelian Tănase, președinte director general al TVR, a spus că în ultima lună a fost în concediu. El a declarat că nu este totul pierdut și că există o concurență dură între televiziuni. Mai mult, Tănase a afirmat că memorandumul încheiat cu Guvernul, în urmă cu trei ani, nu a fost respectat: „Vă dau mai multe lămuriri după ședința de mâine, pe care o am cu Comitetul Director, și unde va fi ridicată această problemă”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X