Campanie de promovare a valorilor româneşti

Campanie de promovare a valorilor româneşti
Campanie de promovare a valorilor româneşti
Autor:

De numele unor români precum Emil Palade, Aurel Vlaicu, Nicolae Paulescu, Ana Aslan se leagă descoperiri care au revoluţionat lumea. România se află în topul ţărilor cu cele mai multe medalii la olimpiadele internaţionale, anual elevii şi sportivii români se întorc de la aceste competiţii încununaţi de victorie. Cercetători, oameni de ştiinţă, medici, profesori ne fac să trăim sentimentul de mândrie atunci când se vorbeşte de ţara noastră.

Grupul Actavis, a treia cea mai mare companie farmaceutică din lume, lansează campania de promovare a excelenţei şi valorilor autentice româneşti. Campania cuprinde platforma online www.sustinemperformanta.ro, o componentă de comunicare social media şi un concurs dedicat jurnaliştilor care promovează în materialele lor performanţele românilor.

Proiectul „Susţinem Performanţa” îşi propune să promoveze oamenii care prin pasiune şi dăruire fac performanţă în România. Campania va face cunoscute atât rezultatele deosebite ale acestora cât şi eforturile care stau în spatele acestor rezultate.

Poveştile de succes ale celor care au reuşit şi reuşesc să facă performanţă în ţara noastră vor fi promovate prin intermediul platformei „Susţinem Performanţa”, dar şi a canalului de comunicare social media, Facebook (https://www.facebook.com/SustinemPerformanta). Jurnaliştii care abordează în materiale de presă subiecte referitoare la oamenii deosebiţi care au reuşit şi reuşesc să se remarce prin rezultate deosebite, sunt invitaţi să se înscrie la concursul: „Susţinem Performanţa”.

Competiţia se adresează tuturor jurnaliştilor (presa scrisă, radio şi tv) care au realizat şi publicat/difuzat materiale despre performanţa în România, cine sunt oamenii care se remarcă prin rezultatele deosebite şi cine sunt cei care-i susţin în acest demers (profesori, mentori, companii etc)

La concurs pot fi înscrise materialele care au fost publicate în perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Evaluarea va cuprinde două etape, iar numele câștigătorilor vor fi anunţate pe website-ul proiectului – www.sustinemperformanta.ro şi în cadrul unui eveniment special, în luna februarie 2014. Data limită pentru înscrierea în concurs este 1 februarie 2014.

Programul Susţinem Performanţa este cel mai amplu proiect educaţional derulat de o companie privată în România după 1990 şi constă în participarea constantă la formarea tinerilor prin susţinerea lotului român la olimpiadele internaţionale la chimie (achitarea cheltuielilor de participare alaturi de Ministerul Educatiei, acordarea de premii financiare pentru fiecare medalie obtinuta, dar şi un amplu program de burse şi internship-uri pentru olimpici), susţinerea performanţelor studenţilor la facultăţile de medicină şi farmacie, dar şi alte proiecte educaţionale.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X