Călin Geambașu s-a trezit într-un imens scandal mediatic! Artistul a răbufnit: „Înainte să facă scandal la televizor noi luam masa împreună, ne pupam şi…”

Călin Geambaşu se află implicat într-un nou scandal mediatic cu Angelica Cadar, mama copilului său, după ce aceasta a ieşit în public şi l-a atacat. Fiul lui petre Geambașu a ales să-i dea replica femeii într-o emisiune TV de la Antena Stars.

În ultimul timp, Călin Geambașu a încercat să aplaneze situația dintre el și Angelica, însă artistul s-a trezit într-un scandal mediatic provocat de ea. Femeia a ales să facă afirmaţii uluitoare despre tatăl copilului său.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Pentru că s-a simțit insultat, Călin a fost invitat la Antena Stars, unde a povestit lucruri nemaiştiute despre relaţia pe care a avut-o în ultima perioadă cu Angelica Cadar.

“Sunt doar imagini de după sentinţă, din viaţa fără conflict. Suntem într-un parc de aventură. Ea invocă că nu o las să-şi vadă copilul. Dar ea timp de 150 de zile nu i-a dat un telefon copilului. Ea dansează la noi în casă şi apoi vine şi mă rupe la tv. Pe copil l-a frapat că mama lui nu i-a spus că tot ce face va fi pentru binele lui, ci l-a sunat să-i spună că acum are o hotărâre judecătorească pentru a se vedea. Cu zece zile înainte să facă scandal la televizor noi luam masa împreună, ne pupam şi mergeam cu bicicletele”, a spus Călin Geambaşu la Antena Stars.