Calin Geambasu continua razboiul! Reactie socanta la adresa celebrului sau tata: „Pai, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?”

Calin Geambasu continua razboiul! Reactie socanta la adresa celebrului sau tata: „Pai, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?”
Calin Geambasu continua razboiul! Reactie socanta la adresa celebrului sau tata: "Pai, ce facem, "maestre", te-a lovit Alzheimer-ul?"

Calin Geambasu continua razboiul! Reactie socanta la adresa celebrului su tat: „Pai, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?”

Când toţi credeau că problemele familiei Geambaşu sunt pe punctul de a se termina, Calin Geambasu i-a declarat din nou razboi tatalui sau.

Recent, Calin Geambasu a revenit in centrul atentiei cu noi acuzatii dure la adresa parintelui sau celebru, Petre Geambasu. Pe pagina sa de socializare, artistul i-a transmis un mesaj acid fostei sale sotii, dar si tatalui sau, pe care il acuza ca nu si-a mai sunat nepotul in ultimii doi ani.

„DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate.

Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul? Nu mai știi unde e Școala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil”, a rabufnit Călin Geambasu.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X