Sute de locuinţe din judeţul Călăraşi au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic, care a doborât liniile de înaltă tensiune. Tot din cauza vântului, circulaţia bacurilor în zona Chiciu – Ostrov a fost suspendată.

Județul Călărași se află în continuare sub avertizare meteo cod roșu până la ora 8:00. La această oră, circulația este paralizată, pe niciunul dintre drumurile naționale și județene nu se circulă. De asemenea, a fost anulat și singurul tren care face legătura între Călărași şi Constanța, prin stația Ciulniţa.

Încă de azi-noapte a fost oprită şi circulația bacurilor pe Dunăre între Chiciu și Ostrov. Din cauza vremii nefavorabile ,elevii au o zi de vacanță forțată. Încă de ieri, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au luat decizia de a suspenda cursurile în toate cele 92 de şcoli şi grădiniţe din județ.

Citește și: Vantul puternic a produs pagube in mai multe regiuni din tara

Astăzi, aceștia vor analiza situația și vor decide dacă vor suspenda cursurile și mâine. Cea mai gravă problemă generată de vremea la Călărași rămâne însă alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din județ. În momentul de față, jumătate din cele 55 de localități ale județului sunt fără energie electrică, transmit corespondentii Rador.