Totul s-a petrecut în Piața Romană, în dreptul unui gang de la capătul dinspre metroul al blocului cu coloane. În acel gang sunt două uși, una pe dreapta, alta pe stânga, arată o femeie care povestește pe propria pagină de socializare ce i s-a propriei sale fiice, care tocmai a făcut majoratul.

Un individ a acostat-o, spunându-i că poate avea șansa unor ședințe de machiaj, în schimbul cărora să primească anumite cadouri.

Individul a invitat-o pe fată să intre în bloc, după ce în prealabil îi dăduse o fițuică de prezentare a afacerii.

Fata n-a acceptat și a dat să plece în grabă, moment în care bărbatul i-a smuls fițuica din mână.

Citește și: Tatal lui George Burcea, afirmatie exloziva: "Nu cred ca e fiul meu"

Dar să vedem ce a povestit femeia pe pagina sa de socializare, după cum arată portalul www.dcnews.ro.

”In seara aceasta fiica mea de 18 ani a fost acostata la Piata Romana de un individ care i-a dat un flyer si i-a spus ca sunt niste sedinte de machiaj la care sa pozeze o data pe luna si va primi produse cadou, a intrebat-o de doua ori daca este majora.

A intrebat-o daca are doua minute, cum isi astepta prietena cu care avea intalnire si era plin de lume in jur la metrou la Piata Romana astazi la ora 18:00, a zis da.

Tipul i-a dat un pliant si i-a spus ca trebuie sa o vada si colega lui, deci o femeie.

In acel moment a deschis usa de la o scara si i-a zis ca acolo este colega.

Este vorba despre Piata Romana, cand se termina coloanele inspre metrou, in stanga este un gang in care sunt doua scari, el a deschis-o pe cea din stanga.

Cunosc bine zona, este blocul in care am crescut.

In acel moment, fata mea i-a spus ca se grabeste si ca are flyer-ul si poate sa caute site-ul. Tipul i-a smuls flyer-ul din mana si i-a spus: “Mai avem foarte putine locuri si trebuie sa te inscrii acum!”. I-a spus ok si a plecat pe loc. Atentie!”, atrage atenție femeia, ca să le pună în gardă și pe alte fete care trec prin zona aceea.