Busu, INFARCT în timpul unui spectacol. Care este ACUM starea de sănătate a actorului

Busu, INFARCT în timpul unui spectacol. Care este ACUM starea de sănătate a actorului
Busu, INFARCT în timpul unui spectacol. Care este ACUM starea de sănătate a actorului
Autor:
Busu, INFARCT în timpul unui spectacol. Florin Busuioc, simpaticul prezentator de la Pro Tv, cunoscut și sub numele de Busu, a suferit marți seară un stop cardio-respirator. Actorul se află la un spectacol și a fost transportat de urgență la spital. Acesta a fost supus unei intervenții de urgență medicale pentru a i se monta un stent. 

Afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde participa la spectacolul Central Park, Florin Busuioc a început să se simtă rău, în timp ce era pe scenă. O ambulanță, care s-a deplasat la fața locului, i-a acordat primele îngrijiri medicale, apoi a fost transportat la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova,.

Simpaticul actor a fost transportat la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru montarea unui stent, starea sa fiind bună. Ulterior, medicii de la Spitalul Judeţean din Craiova au încercat chiar să-l transfere la Bucureşti, însă acest lucru nu a fost posibil.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, intervenția la care a fost supus actorul Florin Busuic la Spitalul de Urgență din Craiova s-a finalizat cu succes.

„Operația a fost o reușită, i s-a montat un stent și acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declarație. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Raed Arafat a declarat că actorul Florin Busuioc a suferit un infract: „Da, a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova”, a declarat, pentru Mediafax.ro, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Medicul palestinian încearcă să găsească un elicopter militar, pentru a-l transporta la București.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X