Busu, din nou pe masa de operaţie. Uite la ce intervenţie a fost supus prezentatorul meteo. „Ştiam că există posibilitatea să…”

Busu, din nou pe masa de operaţie. Uite la ce intervenţie a fost supus prezentatorul meteo. „Ştiam că există posibilitatea să…”
Busu, din nou pe masa de operaţie. Uite la ce intervenţie a fost supus prezentatorul meteo. „Ştiam că există posibilitatea să...”
Autor:

La aproape patru luni după infarctul suferit, Florin Busuioc, prezentator al rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV, a ajuns din nou pe masa de operație. Actorul de 56 de ani a ajuns la spital pentru al doilea stent la inimă.

„Ştiam că există posibilitatea să mai am nevoie şi de al doilea stent. Am două stenturi, unul la operaţie şi ăsta pe care l-am pus alaltăieri”, a spus Busuioc la Pro tv.

Recent, actorul a fost supus unei noi proceduri chirurgicale pentru al doilea stent. Intervenţia vine după ce Busu a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Actorul tocmai ieşise de pe scenă când a spus că îi este rău şi nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit, informează adevarul.ro.

Reamintim că actorul a fost operat în Craiova, după care a fost transferat la Bucureşti, cu un elicopter SMURD, la Fundeni.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X