}

Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată

Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată
Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată
Autor:

Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată

Ingrediente necesare pentru langoși ungurești:

Langosi

300 gr faină albă
7 gr drojdie uscată
250 ml apă
1/2 linguriță sare
ulei de floarea-soarelui
topping: usturoi, smantana, brânză sărată

Mod de preparare langosi ungurești:

1. Dizolvă sarea în apă.
2. Amestecă făina cu drojdia.
3. Pune apa sărata peste făina si omogenizeaza cu o lingura de lemn sau cu mainile. Lasa aluatul, acoperit, in jur de 30-40 de minute, ca sa creasca.
4. Presară faina pe masa, pune aluatul si trece cu sucitorul peste el.
5. Decupeaza din aluat cercuri mai mari si pune-le la prajit in ulei incins.
Scoate turtele pe prosoape absorbante de bucatarie.

Cât sunt încă fierbinți, pune peste langoși smântana si branza data pe razatoare si chiar usturoi zdrobit.

Sursa: bzi.ro

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X