Bunătăți la cuptor

Bunătăți la cuptor
Bunătăți la cuptor
Autor:

Pui cu glazură de muştar şi miere

Ingrediente

  • 6 bucăți ciocanele de pui sau pulpe
  • 1/4 ceașcă sos de soia
  • 1/2 linguriță fulgi de chilli
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 lingură muștar cu boabe
  • 1 lingură ulei de masline
  • 1 praf sare și piper, după gust

Preparare

Încinge cuptorul la 180 de grade, foc mediu.

Amestecă într-un castron mic sosul de soia, fulgii de ardei iute, mierea, muştarul, uleiul de măsline şi sarea şi piperul şi freacă energic, până se emulsifică grăsimile.

Pune copanele de pui într-un vas de yena sau tavă de copt carne şi toarnă sosul de soia cu miere şi muştar deasupra. Poţi unge bine pulpele de pui cu sosul din tavă, ca să te asiguri că au un strat gros peste carne.

Dă la cuptor circa o oră, sau până ce carnea de pe ciocănelele de pui s-a copt bine.

Serveşte puiul cu glazură de muştar şi miere alături de o garnitură de orez fiert, legume trase la tigaie sau pe grătar

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X