BUG MAFIA, reacție incredibilă. BUG Mafia, trupa de hip-hop a analizat propunerea inedită făcute de un fan. Este incredibil ce au spus despre o posibilă colaborare cu Florin Salam și Nicolae Guță.

Zilele trecute, BUG Mafia a primit o propunere inedită din partea unui fan înfocat. Așadar, trupa a primit un mesaj inedit. Un bărbat le-a scris că „ar fii tare” să aibă o colaborare cu Florin Salam și, de ce nu, cu Nicolae Guță.

„Ar fii tare să faceți o colaborare cu salam Flrin sau guță Nicolaiie ca să se o prească odată heitu dintre hip hoparii și maneliști și ar suna bine le refren șți Dani moccanu. Sar potrivit pe piese chear dacă nu e va plc maneeele pe mult iar ajuta să nu mai urăște trupa bug și susținători după”, cam așa sună mesajul primit de BUG Mafia, pe pagina lor de Facebook.

Reprezentanții BUG Mafia au postat degrabă un print screen cu mesajul primit din partea fanului care nu prea a trecut pe la școală și acesta a generat mare vâlvă în mediul online. Fanii celor de la BUG s-au amuzat teribil și au lăsat tot felul de comentarii la postarea cu pricina.

„Bravo BUG! Aș vedea mai degrabă o colaborare Salam-Patapievici decât BUG-Salam. Ar fi o mare dezamăgire pentru ultimii aproximativ 20 de ani din viața mea de când vă ascult muzica, a fost reacția unui admirator, potrivit cancan.ro.