BUG MAFIA, reacție incredibilă. BUG Mafia, trupa de hip-hop a analizat propunerea inedită făcute de un fan. Este incredibil ce au spus despre o posibilă colaborare cu Florin Salam și Nicolae Guță.

Zilele trecute, BUG Mafia a primit o propunere inedită din partea unui fan înfocat. Așadar, trupa a primit un mesaj inedit. Un bărbat le-a scris că „ar fii tare” să aibă o colaborare cu Florin Salam și, de ce nu, cu Nicolae Guță.

„Ar fii tare să faceți o colaborare cu salam Flrin sau guță Nicolaiie ca să se o prească odată heitu dintre hip hoparii și maneliști și ar suna bine le refren șți Dani moccanu. Sar potrivit pe piese chear dacă nu e va plc maneeele pe mult iar ajuta să nu mai urăște trupa bug și susținători după”, cam așa sună mesajul primit de BUG Mafia, pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Scandal monstru in lumea manelelor! Florin Salam a fost prins, in masina

Reprezentanții BUG Mafia au postat degrabă un print screen cu mesajul primit din partea fanului care nu prea a trecut pe la școală și acesta a generat mare vâlvă în mediul online. Fanii celor de la BUG s-au amuzat teribil și au lăsat tot felul de comentarii la postarea cu pricina.

„Bravo BUG! Aș vedea mai degrabă o colaborare Salam-Patapievici decât BUG-Salam. Ar fi o mare dezamăgire pentru ultimii aproximativ 20 de ani din viața mea de când vă ascult muzica, a fost reacția unui admirator, potrivit cancan.ro.