Bucurie fără margini pentru Hagi. Fostul fotbalist a primit o veste uriașă! Nimeni nu se gândea la asta. Este vorba despre fiica lui, Kira Hagi.

Chiar dacă Gică Hagi este supărat că nu a fost inclus în sondajul GSP privind tehnicianul care l-ar putea înlocui pe Cosmin Contra, copiii săi îi aduc numai bucurii. De această dată nu este vorba despre fiul său, Ianis, ci despre Kira.

Kira Hagi a avut prima expoziție de debut în pictură. Fiica ”Regelui”a reușit încă un pas important în cariera ei de artist, după ce a apărut în pelicula „Între chin și amin”.

Tânăra a povestit cum a  devenit pictor: „Când am început să pictez, am crezut că niciuna dintre lucrări nu va depăși spațiul camerei mele. De câțiva ani însă, unele lucrări de grafică sau în ulei se află prin casele amenajate de prieteni buni arhitecți sau designeri, care au avut nevoie să pună arta pe pereți… Acum, iată că am ajuns să am propria expoziție, cu vreo 30% din ce am lucrat în ultimii 5 ani. Adică în jur de 40 de lucrări, în diferite tehnici”, a scris Kira, pe contul său de Instagram.

Citește și: Scandal cu iz de telenovela! Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra