Britney Spears a primit interzis la bărbaţi! Cine a luat această decizie CRUNTĂ

Britney Spears a primit interzis la bărbaţi! Cine a luat această decizie CRUNTĂ
Britney Spears a primit interzis la bărbaţi! Cine a luat această decizie CRUNTĂ
Autor:

Vedeta pop în vârstă de 33 de ani s-a despărțit de Charlie Ebersol în urmă cu câteva săptămâni, iar Jamie Spears crede că fiica sa nu este pregătită să se lanseze prea repede într-o nouă relație.

„Jamie își dorește ca fiica sa să-și recâștige încrederea în sine după despărțirea de Charlie. Într-o relație ea merge de la început până la capăt, forțând de multe ori lucrurile, fără să lase ca relația să evolueze de la sine și astfel reușește să-i pună pe fugă pe bărbați”, a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de revista OK!.
Charlie Ebersol și Britney Spears au avut o relație de 8 luni care părea să meargă foarte bine, dar apoi, ca din senin, a venit anunțul despărțirii, în luna iunie, la puțin timp după gala premiilor Billboard Music.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. În ianuarie 2004 vedeta s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, dar mariajul a fost anulat 55 de ore mai târziu. Apoi, în octombrie 2004 Britney i-a spus da dansatorului Kevin Federline. Cei doi au divorțat în 2007 și au doi copii împreună.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X