}

Brigitte, UMILITĂ în ultimul hal! DIVA trece prin momente cumplite în show-ul de la PRO TV / VIDEO

Brigitte, UMILITĂ în ultimul hal! DIVA trece prin momente cumplite în show-ul de la PRO TV / VIDEO
Brigitte, UMILITĂ în ultimul hal! DIVA trece prin momente cumplite în show-ul de la PRO TV / VIDEO
Autor:

Brigitte, UMILITĂ în ultimul hal! Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a îndrăgostit lulea de Florin Pastramă, dar acum povestea de dragoste dintre ei este la final. În emisiunea Ferma, diva s-a dus să-i ofere un ceai iubitului ei și acesta a ignorat-o total. Florin stătea în pat alături de Otilia, Otniela si Kamara. Iar cei trei au s-au comportat ca și cum n-ar fi văzut-o.

Brigitte a fost profund rănită când iubitul ei a ignorat-o. Acesta a refuzat să vorbească cu ea și a râs de ea alături de ceilalți concurenți. După incident, Brigitte s-a refugiat în baie alături de Diana Belbiță și Marius.

„Era vrăjeală! Era strategie sa ma îndrăgostesc eu de el. Florin m-a făcu t sa ma îndrăgostesc de el, dar de fapt era strategia lor. Cred ca sa va distrugă pe voi, sa vin de partea lor. Acuma mi-am dat seama. M-a fraierit. Ei toți 3 stăteau și râdeau de mine și își băteau joc de mine acuma. Și el mi-a zis: „hai, hai ca nu am ce sa discut cu tine”. I-am făcut ceai și a zis: „nu am chef de ceai”.

Eu am fost un om corect. Și-a bătut joc de mine, m-a făcut si de ras la televizor. E strategia lor, l-au folosit pe Florin sa ne dezbine prin mine, omul slab. M-am făcut si de ras in fata la toată țara, am rămas și fără iubit și fără tot. Doamne, ce sunt în stare oamenii ăștia, eu chiar am crezut. Sta cu ei și s-a p*&^t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte celorlalți concurenți in lacrimi, informează ciao.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X