Brigitte surprinde din nou. Brigitte Sfăt, soția lui Florin Pastramă, a afirmat, recent, că vor pleca într-o mini vacanță de sărbători, și speră să se întoarcă trei.

După un an de muncă, vedeta are în plan să petreacă un concediu de vis cu soțul său, Florin pastramă, în Bali. Cei doi vor face Revelionul la soare, fără cei doi copii ai ei.

Brigitte surprinde din nou. Am fost foarte stresați în ultimul timp

„Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo. Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Așadar, Revelionul ne va prinde la soare. După atâta muncă plecăm și noi la răsfăț. Am luat biletele din timp, de astă vară din iulie, e prima noastră vacanță în Bali, nici eu, nici Florin nu am mai fost, așa că sunt super nerăbdătoare. Vreau să le cunosc cultura pentru că am auzit foarte multe despre ea, vreau să fac masaj balinez pentru că e cel mari tare de pe planetă și vreau să fac plajă. Am fost foarte stresați în ultimul timp cu businessurile și avea nevoie de această vacanță. Sper să ne întoarcem trei. Cine știe ce ne rezervă noul an”, a spus Brigitte pentru Click!.