Brigitte Sfat este INSARCINATA cu Florin Pastrama. Kamara a dezvaluit ce s-a intamplat in momentul in care mireasa a fost furata: “A fost o seara de vis”

Au fost lansate speculatii conform carora nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama a fost facuta intr-o graba maxima fiindca ar exista inca un motiv care ii va face pe cei doi miri de doua ori mai fericiti. O data pentru ca au avut o nunta de basm, asa cum au transmis toti cei prezenti la eveniment, si a doua oara pentru ca vor deveni parinti.

Brigitte Sfat a hotarat sa isi tina sarcina in secret momentan, insa surse apropiat cuplului au dezvaluit pentru Click.ro, ca nu mai este nicio indoiala cu privire la acest aspect.

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

“Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au declarat respectivele surse.

Kamara a vorbit despre “nunta de vis” pe care au avut-o Brigitte si Florin Pastrama. In plus, artistul a devoalat ce s-a intamplat in momentul in care mireasa a fost furata, conform traditiei.

“A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal. Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită. În plus, aşa cum a promis, Brigitte a făcut un fel special care să amintească de “Ferma” – un fel format din grâu şi porumb fiert cu o bucăţică de carne lângă. Tortul a avut patru etaje şi a fost delicios”, a povestit Kamara pentru click.ro.