evzmonden.ro Web analytics

Brigitte Sfat, ANUNT DEVASTATOR pentru Ilie Nastase! “Astazi a murit… “

Brigitte Sfat, ANUNT DEVASTATOR pentru Ilie Nastase! “Astazi a murit… “
Brigitte Sfat, ANUNT DEVASTATOR pentru Ilie Nastase! "Astazi a murit... "

Brigitte Sfat a publicat recent pe contul ei de socializare un mesaj, adresat lui Ilie Nastase. Brigitte declara in anuntul sau despartirea de marele tenismen.

Vedetea sustine ca orice urma de iubire fata de Ilie Nastase s-a stins. Astfel, prietenii virtuali ai cuplului au convingerea faptului ca cei doi se vor desparti in cele din urma.

„Astazi a murit… si ultimul strop din ce am iubit” , a scris Brigitte pe pagina ei de socializare. In luna aprilie Brigitte anunta ca pleaca din casa in care locuieste cu Ilie : „Am avut nidte divergente, mi-am facut bagajele si am plecat si in momentul de fata suntem separati. Suntem inca sot si sotie… Uite asa stam separati. Aici va las pe voi sa descoperiti, in case diferite sau in paturi separate. A fost dorinta lui la momentul acela. Mi-a zis, ”Brigitte, vreau sa pleci din casa”. Stau in apartamentul meu. Au fost discutii si am hotarat sa ne separam o perioada. Discutiile au aparut acum o luna si ceva”, a spus atunci Brigitte la Pro tv, conform Libertatea.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X