Brigitte a renunțat la cel mai mare plan. Ce se va întâmpla cu famila lor? Chiar dacă a cheltuit mii de euro pentru fertilizări in vitro,  Brigitte, soția lui Florin Pastramă, a decis să renunțe la orice demers în acest sens.

Brigitte a renunțat la cel mai mare plan, acela de a avea copii cu Pastramă

Brigitte și Florin își doreau cu ardoare un copil, numai că impedimente de natură medicală fac ca visul lor să nu se împlinească. Deși a apelat la procedura fertilizării in vitro, rezultatele nu au fost cele așteptate.

Dezamăgită,  Brigittei a renunâat pentru o perioadă la acest plan. Surse din anturajul cuplului  au dezvăluit care sunt problemele în acest sens. Soțul vedetei are o anomalie care afectează fertilitatea. Este vorba despre oligospermia, ”spermatozoizi leneși”, iar totul s-ar datora, informează click.ro, cantității prea mari de suplimente alimentare îngurgitate.

Citește și:

Medicii spun că există un tratamentele pentru fertilitatea masculină legate de numărul mic de spermatozoizi. Urologii pot evalua bărbații cu probleme de fertilitate și pot recomanda un tratament adecvat.

În plus, față de tratamentul menționat mai sus,  specialiștii recomandă în astfel de cazuri și un tratament pentru creșterea fertilității partenerei.

Reamintim că Brigitte a trăit drama vieții sale la doar 25 de ani.

În 2002, când avea doar 25 de ani, Brigitte Pastramă a trăit o dramă greu de descris în cuvinte. Fosta soție a lui Ilie Năstase a rămas văduvă și singură să-și crească băiețelul, atunci în vârstă de doar 2 ani.

Citește și:

”Intr o blestemata dimineata de joi, cu cinci zile inainte de Craciun, am plecat de langa el doar o jumatate de ora, pentru a i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci in varsta de nici doi ani.

M am intors oprimista si fericita caci urma sa cumparam in dimineata acelei zile bradul, deoarece cu o seara inainte am cumparat impreuna tot felul de globuri si ornamente pentru casa noastra draga, in care nu ne mutasem nici macar de un an.

Urma sa fie primul nostru Craciun, in casuta nostra mult visata, ca o familie fericita, noi trei…aveam chiar si semineu…. abia asteptam….

Dar, intorcandu ma in camera noastra, l am gasit forte linistit, cu ochii atintiti spre tavan, parca cuprins de niste ganduri de care nu mai putea sa se rupa…

Citește și:

Am intrat cu Robi, fiul nostru , care s a oprit subit in fata patului. Ciudat, de obicei sarea vesel pentru a l trezi el primul.

Ceva nu era in regula! De ce avea pe obraz si pe picioare pete visinii? Cand i au aparut si de ce eu le am observat abia azi dimineata? Adica acum?…”