evzmonden.ro Web analytics

BREAKING NEWS! Se întâmplă ACUM la CASA REGALĂ. CINE îi va lua LOCUL

BREAKING NEWS! Se întâmplă ACUM la CASA REGALĂ. CINE îi va lua LOCUL
BREAKING NEWS! Se întâmplă ACUM la CASA REGALĂ. CINE îi va lua LOCUL

Potrivit Șefului Casei Regale, Andrew Popper, Nicolae și-a pierdut calitatea de principe și că nu i se permite să îl vadă pe Regele Mihai pe patul de moarte. Acesta a făcut şi precizări legate de testamentul Regelui Mihai.

Andrew a declarat că Nicolae Medforth-Mills, nepotul fostului suveran, nu va fi inclus nici în testamentul Regelui Mihai, testament care este deja semnat, dar al cărei conținut rămâne, totuși, misterios.

După moartea Regelui, averea se va împărți, foarte probabil, în mod egal între cele cinci fiice, indiferent de titlul pe care îl au sau nu în Casa Regală.

Prin urmare, Nicolae Medforth-Mills va moșteni doar ceea ce mama sa va decide să îi lase, la rândul ei, prin testament.

„El nu e membru al familiei regale. (…) Proprietăţile vor fi moştenite de cele cinci fiice. (…) Înainte şi după august 2015, nu avea interese patrimoniale. Nu s-au produs schimbări în testament. El nu a fost inclus niciodată în testament. El nu are un interes succesoral în averea Regelui Mihai. Nu a fost în testament înainte, nici acum şi nici nu va fi niciodată. Va moşteni doar în momentul în care mama sa va decide să-i lase o parte din avere. Miza este doar la o acţiune dinastică: dacă poate să aibă sau nu un titlu, sau să fie în linia de succesiune. Au fost decise de Regele Mihai”, a spus Andrew Popper la TVR1.

Averea Regelui Mihai a constituit subiectul multor dezbateri și speculații, însă bunurile Casei Regale au rămas până astăzui un subiect tabu iar Casa Regală nu a făcut niciodată declarații publice despre bani și avere. După 2000, regelui Mihai i s-au restituit multe dintre proprietăţile confiscate de comunişti.

Sursa: EVZ.RO

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X