Breaking news! Mircea Badea, ATAC dur la adresa lui Klaus Iohannis: „El s-a scremut, a fost constipat mental…”

Breaking news! Mircea Badea, ATAC dur la adresa lui Klaus Iohannis: „El s-a scremut, a fost constipat mental…”
Breaking news! Mircea Badea, ATAC dur la adresa lui Klaus Iohannis: „El s-a scremut, a fost constipat mental...”
Autor:

Breaking news! Mircea Badea a lansat, recent, un atac dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, susținând că s-a încurcat, miercuri, când i-au fost adresate întrebări despre referendumul pe justiție. 

În emisiunea pe care o moderează la Antena3, Mircea Badea, a ținut să facă anumite precizări: „20 mai? Ce treabă are cu decembrie? Dar de ce nu în august? ‘M-am gândit ca pe 18 august ar fi extraordinar dacă am sărbători Crăciunul’. Cred că personajul este absolut irecuperabil – nu cred că se mai poate recupera nimic din el. Nici nu cred că îl mai asigură cineva pentru că e daună totală.

Nici nu mi se pare anormal să uite (întrebările de la referendu, n.r.). El s-a scremut, a fost constipat mental vreo trei săptămâni, o lună și după aia când a venit a spus cinci întrebări din care nu se înțelegea oricum nimic și normal că după aia le-a uitat”, a spus Mircea Badea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X