}

Breaking news. L-a jucat pe Pistruiatul și acum rescrie istoria. Ce destin superb pentru Costel Băloiu

Breaking news. L-a jucat pe Pistruiatul și acum rescrie istoria. Ce destin superb pentru Costel Băloiu
Breaking news. L-a jucat pe Pistruiatul și acum rescrie istoria. Ce destin superb pentru Costel Băloiu
Autor:

BREAKING NEWS! L-a jucat pe Pistruiatul și acum rescrie istoria. Ce destin superb pentru Costel Băloiu

Costel Băloiu, cel care i-a dat viață personajului Pistruiatul, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani. A mai fost la castinguri, dar a refuzat rolul și a continuat să lucreze în Ministerul Educației.

„Anul acesta am fost la un casting, a insistat un prieten, dar nu am putut să accept rolul. Trebuia să joc rolul unui golan care controla fel de fel de mizerii și gunoaie, nu îți spun ce replici avea… Le-am spus că nu pot să vorbesc așa și că nu pot să accept. Nu am regrete! Dacă nu mi-a convenit, m-am retras. Am luat multe decizii la nervi, multe idioate, am mai dat-o și de gard, de ce să nu recunosc…”, a spus Costel Băloiu, alias Pistruiatul.

După ani în care a stat departe de lumea cinematografiei, Costel Băloiu a anunțat că va face parte din distribuția serialul „Doi șoferi”, potrivit click.ro.

„Iniţial nu am vrut să mă duc, însă este vorba despre o comedie, o parodie despre viaţa asta de la volan. E o echipă tânără, am înţeles că va începe să fie difuzat în luna august, la început pe Internet, iar apoi vor mai vedea. Eu până în 1992 am făcut taximetrie, apoi am făcut tir până în 2005, după care am lucrat la Ministerul Educaţiei. Sunt coleg într-unul dintre episoade cu actorul Cristian Simion de la Teatrul de revistă Constantin Tănase”, a declarat Costel Băloiu pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • ce destin ba:)) a renuntat ca un prost tampit la actorie! avea toata viata in fata! dar nu! a preferat sa fie sofer de taxi! stii cum se zice spune in viata nu iti este destinat sa faci exact ceea ce iti place tie! oricum ma doare pe mine ca se tot leaga de sergiu nicolaescu omul care l-a format! si i-a intins o mana! practic a muscat mana care l-a hranit! eu unul prefer sa il tin minte pe sergiu nicolaescu doar ca actor! si atat! nu un lingau de asta de comunist! revolutionar! si daca a participat la revolutie! care a fost problema! ca asa au fost mai multi care au luptat tocmai ca sa invinga acest sistem bolnav ciudat ridicol stupid comunist! ca au reusit sau nu! asta putin conteaza acum astazi! important este ca el l-a format pe costel baloiu! adica sergiu nicolaescu! si asta e tot ce conteaza!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X