Celebra Israela a murit. Vedeta a fost găsită fără suflare în propria locuință, chiar de avocata sa. Potrivit primelor informații, aceasta a murit de mai multe zile și a fost nevoie de folosirea forței pentru a se putea intra în locuința ei.    

Israela a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu Liviu, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Duminică dimineață, aceasta a fost găsită fără suflare chiar de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână, scrie Cancan.

Mai exact, de cinci zile, nimeni nu a știut absolut nimic de Israela. Femeia, care avea 70 de ani a fost găsită decedată, în baie, iar legișii iau în calcul un infarct sau un accident, pentru că este posibil să fi alunecat pe gresia umedă. Cauza decesului va fi stabilită cu exactitate la necropsie.

Ultimul mesaj postat pe Facebook: „In viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, a scris Israela pe Facebook.