evzmonden.ro Web analytics

Breaking news! Ionela Prodan a murit la Spitalul Elias din Bucuresti

Breaking news! Ionela Prodan a murit la Spitalul Elias din Bucuresti
Breaking news! Ionela Prodan a murit la Spitalul Elias din Bucuresti

Cantăreața de muzică populară Ionela Prodan a murit în această seară la spital. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf.

Vedeta fusese internată la spitalul Elias din Capitală.

„Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!”, a scris fiica artistei.

Ionela Prodan s-a luptat în ultimele luni din viață cu o boală foarte grea: cancerul pancreatic. Indrăgita interpretă s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Potrivit unor surse din preajma artistei, Ionela Prodan mai trăia doar cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă hepatică de mai multe zile.

Elena Merișoreanu, o prietenă bune de-ale Ionelei Prodan, făcea dezvăluiri despre una dintre zilele în care a vizitat-o în spital. Cântăreața de muzică populară a spus cum a găsit-o în salon pe mama Anamariei Pronda, dar și ce au vorbit.

Reamintim că Ionela Prodan le-a avut alături de ea pe fiicele sale, Anca și Anamaria Prodan. Uneori, artista de muzică populară le primea în vizită și pe prietenele apropiate, iar una dintre ele este Elena Merișoreanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X