BREAKING NEWS! Atentat la CONCERT. Două explozii, ZECI de MORȚI, sute de răniți! ALARMĂ NAȚIONALĂ

BREAKING NEWS! Atentat la CONCERT. Două explozii, ZECI de MORȚI, sute de răniți! ALARMĂ NAȚIONALĂ
BREAKING NEWS! Atentat la CONCERT. Două explozii, ZECI de MORȚI, sute de răniți! ALARMĂ NAȚIONALĂ
Autor:

Panică și durere în masă, la un concert al Arianei Grande, după ce a avut loc un atentat terorist!

Martorii spun că s-au auzit două explozii, insă cea mai puternică a fost și cea mai devastatoare, omorând peste 20 de tineri și rănind grav alți o sută, pe puțin!, spun autoritățile.

Spectacolul a avut loc luni seara, la Arena Manchester din Londra. Poliția, până la această oră, nu au certitudinea dacă explozia a fost provocată de un terorist, așa cum cred cei care au fost martori la tragedie, sau dacă a fost un accident provocat de o defecțiune tehnică.

Covor de cadavre

După marea explozie, oamenii s-au îmbulzit să iasă, călcându-se în pricioare la propriu. Deși spațiu pentru o ieșire în masă era prevăzut, panica oamenilor a dus la cel puțin moartea câtorva dintre victime.

Autoritățile cercetează în continuare evenjimentul, iar artista internațională Ariana Grande a trimis un comunicat de presă prin care își exprimă regretul și își asigură fanii că nu a pățit nimic.

”La finalul spectacolului s-au aprins luminile, iar oamenii au început să iasă. În stânga mea a avut loc o explozie. A fost la circa 40 de metri în spatele meu, lângă una dintre ieșiri. Am crezut că e ceva tehnic, dar apoi s-a auzit o nouă explozie, mult mai puternică și atunci a început panica”, a povestit David Richardson pentru TMZ.ro, bărbatul fiind însoţit de fiica lui de 13 ani la concert.

Majoritatea celor din sală erau tineri cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • auzi ba mangleala, nu se stie daca a fost act terorist sau vreo defectiune tehnica!!!! nu ba a fost mama de la pantelimon 2! a iesit din groapa si-a pus bombe pe ea si-a plecat la concert la Manchester! cit o sa mai ascundeti ba guverne de cacat ca ati acceptat fara vreo regula stabilirea acestor maimute salbatice in Europa??? acum sa v edem cum o scoateti la capat d-lor politicieni europeni de 2 bani!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X